onsdag, mars 15, 2017

Rapport från Charitygolf på Greenways 8 mars

Från vännerna Gunilla och Janne T har vi fått denna trevliga rapport från det mycket lyckade charityevent de anordnade nyligen på Greenways Golf Estate i Strand utanför Kapstaden:

Vi var 53 förhoppningsfulla golfare som samlades på Greenways för att delta i det sedvanliga charityevenemanget till förmån för vår skyddsling Wildon. Vädret var lagom tempererat och banan var i utmärkt skick. Golftävlingen är den mest krävande som arrangeras av svenskkolonien:

* Slaggolf
* Open (dvs inget hcp räknas)
* Alla 4 scorerna räknas
* Damer & herrar slår ut från samma tee.

Lunchen avnjöts under stoj och glam. Tack vare våra generösa sponsorer, Ingrid & Calle samt Kerstin & Lars-Erik med flera, kunde vi njuta av god mat och förnämliga viner. Till kaffet var det dags för prisutdelning.

Bästa lag: Annika & Thomas P samt Kerstin W & Rolf B.

Bästa dam: Kerstin W och Rigmor N på vardera 68 slag.

Bäste herre: Sven-Åke O och Thomas P på vardera 61 slag.

Alla lotterna sålde slut och det fina springbokskinnet vanns av Björn W's syster Malena.
Dagens clou blev som vanligt auktionen under ledning av naturfenomenet Ingemar K. Många hade donerat diverse prylar och Ingemar var i suverän form. Allt såldes till mördande priser. Dyraste objektet blev en golfbag som klubbades för R 1 500, men om man summerar värdet på alla kaviartuber torde det väl överstiga priset på bagen. Skratten skallade när Ingemar med stor humor presenterade objekten och lurade budgivarna att betala mer än vad de egentligen tänkt sig.

Den goda stämningen och alla givmilda deltagare och sponsorer resulterade i ett formidabelt nettobidrag till Wildons skolavgifter på fantastiska 
R 21 040. Därmed har vi säkrat ännu ett inackorderat år för Wildon på Paarl School.


Till er alla – ett från hjärtat kommet tack!
Gunilla och Janne T

Fler bilder från eventet hittar du HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar