fredag, februari 01, 2019

Fello, vårt val av svensk mobiltelefoni


För drygt ett år sedan skrev vi ett blogginlägg om uppstickaroperatören Fello som erbjuder ett specialabonnemang för studenter och seniorer som fyllt 55 år. HÄR kan du läsa det blogginlägget. Själva trafiken sker i Telias nät så teckningen är lika bra som Telias egna kunder har. Abonnemanget från Fello kostar bara 95 kr i månaden. Ringer gör man obegränsat helt utan kostnad till alla telefoner i Sverige, både fasta och mobila. SMS och MMS är gratis till hela världen. Dessutom ingår hela 2 GB mobilsurf och det som eventuellt blir över varje månad sparas automatiskt i en pott för framtida behov. Om man loggar in på sin egen sida på Fellos webb kan man lätt följa hur mycket man gjort av med och hur mycket som finns sparat i potten.

Vi har nu varit kunder i ungefär ett och ett halvt år och är jättenöjda. Abonnemanget går lätt att pausa om man tänker vistas i Sydafrika en längre tid, men med en så låg månadskostnad känns det inte helt nödvändigt. Fello har varken uppstartskostnad, bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang. Våra mobiltelefonikostnader är rejält sänkta och det är lätt och smidigt att komma i kontakt med Fellos trevliga, kunniga och snabba kundservice.

Kanske är allt ovan inte så konstigt med tanke på att Fello startades och drivs av ett syskonpar som hade tröttnat rejält på att sitta fastlåsta i trassliga och dyra mobilabonnemang med en kundservice man knappt kunde nå.

Vill du också bli kund hos Fello så hittar du deras webb HÄR. Eller ring deras kundservice på tel 0770-33 22 22.

PS. För de som inte är studenter eller inte fyllt 55 år finns nästan samma abonnemang som ovan för 95 kr per månad, men då ingår bara 1GB surf. Men det finns förstås även andra abonnemang att välja bland för den som vill ha större surfpott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar