söndag, november 21, 2021

Frisersalongspecial för Sydafrikabloggens läsare!

Vi samlade ihop nästan hela det kompetenta och trevliga gänget med ägarinnan Jean i mitten

 Efter att de första åren varit lite missnöjda med de frisörbesök vi gjorde här i vindistrikten har vi nu båda i hela 13 års tid varit mycket nöjda stamkunder hos Essence Hair Salon i Somerset West. 

Ägarinnan Jean har samlat ett kompetent och trevligt gäng omkring sig, och det märks att personalen trivs eftersom personalomsättningen är väldigt låg. Salongen är lagom stor - tillräckligt för att ha alla tänkbara faciliteter och många stolar men samtidigt kunna ge ett personligt och ombonat intryck. Som kund är man synlig och ihågkommen och blir snabbt och lätt bekant med all personal. Om man av någon anledning inte skulle trivas hos den frisör man börjar hos eller helt enkelt känner att man vill ha lite omväxling är det aldrig några problem att växla mellan frisörerna.

Det här är en salong som vi med stor glädje kan rekommendera till er bloggläsare i The Helderberg Basin (Somerset West, Strand och Gordon's Bay). Och tillsammans med Jean har vi tagit fram två riktigt fina specialerbjudanden som enbart gäller för oss nu och under en begränsad tid av två veckor framöver. "Welcome Back Packages", som Jean kallar dem för.

För att kunna ta del av dessa specialerbjudanden så måste man vid bokningstillfället säga att man vill boka ett av "Samira's specials". Glöm inte det!

Vad sägs t ex om en herrklippning för R100, klipp/fön för R300 eller botox/klipp/fön för endast R700!! Botoxbehandlingen är ingen hud-botox utan en hårbehandling som gör håret "rynkfritt", glansigt och fint. Passar extra bra om håret är lite risigt, livlöst eller torrt. Rådgör med personalen!

Sista dag att boka in sig på för dessa specialerbjudanden är lördagen den 4 december så skynda fynda! Men det går ju förstås alldeles utmärkt att boka in sig senare också för att bli extra julfin i håret inför de stundande storhelgerna.

Ring tel 021 852 5997 för att göra era bokningar! Adressen är 21 Rue De Jacqueline i Somerset West (lätt att hitta med Google Maps i telefonen, t ex). Salongen ligger på undervåningen i ett hus i ett lugnt villaområde, på vänster hand strax efter att man passerat infarten till Somerset West Golf Club/Somerset West Country Club på höger sida. Öppet tisdag till lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar