torsdag, november 25, 2021

Nu har även vi besökt Silver Forest

 Ja, minsann! Vi blev riktigt inspirerade efter att ha läst här på bloggen om vännerna Håkan och Örjans trevliga besök på Silver Forest restaurang The Eatery för en tid sedan. Så för några dagar sedan tog vi med oss våra vänner Babs och Sven-Åke och avnjöt en härligt solig lunch ute på restaurangens terrass. Och som ett ytterligare plus kunde vi få ta med oss Molly under förutsättning att hon skulle hållas kopplad och uppföra sig fint. Inget problem för vår lilla "fur baby"!

Till förrätt delade vi på två portioner tapas och till huvudrätt valde vi kingklip alla fyra - en vällagad och fint presenterad rätt. 

Som Håkan skrev här för en tid sedan så väljer man vin från en "vinvägg" inne på restaurangens och där fanns ett bra urval som säkert passar de flesta.

Restaurangen är trevligt inredd med olika typer av sittgrupper. 

För den som vill sitta ute finns terrassen med skuggiga parasoll och segeldukar men även en halvöppen så kallad "boma" där man kan söka skydd om vinden är för tuff eller det skulle komma några regnstänk. 

Fint presenterad kingklip i gott sällskap
På ena sidan om terrassen ligger poolområdet för de boende och på andra sidan finns själva boendet med eleganta rum och egna solterrasser. 

Hela anläggningen är omgiven av den lummiga "silver forest".

Det här kommer att bli ett favoritställe framöver. Hit kommer vi att återvända för både luncher och middagar - helt enkelt en massa trevligt häng, som ungdomarna säger. Och vi kommer definitivt att prova deras spa också - perfekt kombo med en lunch på terrassen!

HÄR är Silver Forests webbsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar