lördag, januari 03, 2009

Fredagsgolf på Strand

Igår morse var vi ett glatt gäng som mötte upp på Strands golfbana för att spela lottad bästboll om vinerna och poängbogey om vandringspriset, där det för övrigt blev flera nya och förstärkta inteckningar.

Vandringspriset kunde Gabriella förtjänstfullt ta med sig hem. Dessutom vann hon bästbollen tillsammans med sin Hans på sammanlagt 48 poäng(!) – vi bockar och bugar! Tätt efter kom Jessica och Rolf B och på tredje plats Kerstin och Björn. Segrarnas glädje framgår av bilderna nedan.


Nästa vecka öppnar klubben för bokning i februari. Tävlingsledningen dvs Rolf & Jessica ser gärna att ni skickar ett mail och anmäler er för de kommande fredagar ni vill spela. Anmälningar tas emot enligt regeln först till kvarn. Anmälan är bindande så det är viktigt att ni ställer upp om ni inte har ett riktigt "giltigt skäl" att hoppa av. Giltigt skäl är till exempel INTE att vädret är lite halvdant. Strand Golf Club blir som säkert alla förstår inte glada om Rolf kommer samma dag och avbokar flera bollar. Sjukdom är ändå så klart ett giltigt skäl.

Skicka ett mail till Rolf ( rolf.svahn@saljutveckling.net )och boka in de fredagar ni vill delta. Vet han redan tillräckligt tidigt att det finns önskemål om ytterligare starttider kan han kanske fixa det också.

Stort tack till ”Tävlingsledningen” dvs. Rolf och Jessica som gör ett jättejobb med att arrangera denna populära ”Fredagsgolf”!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar