onsdag, januari 14, 2009

Välbesökt Boulespel
på vingården Vergenoegd

Idag var vi 27 glada svenskar ( och 2 holländare ) som mötte upp på vingården Vergenoegd för att spela "Onsdagsboule" och kunde gratulera dagens boulesegrare, Thomas och David. Det är roligt att så många uppskattar möjligheten vi har att enkelt och i glada vänners lag kunna spela boule på onsdagarna ute på vingården Vergenoegd.


Se alla bilderna separat genom att KLICKA HÄR

Det är ägaren John Faure som tillsammans med krögaren Michael Israel vi har att tacka för att vi dels har boulebanor att spela på och att vi allihop, utan att reservera bord, kan avnjuta en härlig lunch tillsammans efter boulespelet.
Boulekloten för vårt spel har hittills så generöst lånats ut till oss av Ullabritta och Nils-Bertil, men bland annat för att även andra av vingårdens gäster ska kunna få spela boule kommer kloten nu att övertas av vingården. Detta innebär att ni från och med nu är välkomna att tillsammans med era vänner spela boule på Vergenoegd även andra dagar än onsdagar om ni så önskar.

Har du inte varit med och spelat boule någon onsdag på Vergenoegd men skulle vilja pröva på någon gång är du givetvis mycket välkommen. Skriv ett mail till oss på adress: info@egi.se så berättar vi: ”När, Var, Hur” och om du också så vill: ”Varför”.

Väl Mött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar