måndag, januari 26, 2009

Vilken av de 55 restaurangerna
i er bok tycker ni är bäst?

Det är en fråga vi får ganska ofta, och vårt standardsvar brukar vara att det beror på vad man är ute efter för tillfället. Det är som att fråga någon om dennes favoritplagg. Det beror alldeles på sammanhanget. Så vi brukar räkna upp 5-6 stycken olika restauranger för olika tillfällen.

Men härom dagen hade vi en restaurangupplevelse som hittills toppar allt annat vi upplevt här nere. Vi gjorde ett återbesök på Rust en Vrede och åt en makalös avsmakningsmeny inklusive utvalda viner. Maten är i absolut




toppklass, men det är själva totalupplevelsen som gör denna restaurang så unik. Inte ens La Colombe på Constantia Uitsig, utsedd till Sydafrikas bästa restaurang och där vi ätit två gånger de senaste månaderna, kan i
vårt tycke mäta sig med Rust en Vrede. Executive Chef David Higgs och sommelier Neil Grant med all sin förstklassiga personal får varje gäst att känna sig som kung och drottning. Det är inte för inte som vi givit Rust en Vrede störst utrymme i vår bok. Och den stora avsmakningsmenyn kostar fortfarande R800 inklusive de utvalda vinerna, vilket motsvarar ca SEK 650 som ju är ett fantastiskt pris för en restaurangupplevelse av det här slaget.

David berättade också att Björn Borg och Per Gessle hade ätit middag hos dem nyligen, och Björn hade till och med övernattat hos Rust en Vredes ägare Jean Engelbrecht.

Så missa inte en restaurangupplevelse på Rust en Vrede under er vistelse i Kapstadens vindistrikt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar