tisdag, december 07, 2010

Fantastisk kväll med Fawlty Towers!


Inget är bättre än överträffade förväntningar! Och ändå var de hyggligt höga. Ikväll har vi varit på The Playhouse Theatre här i Somerset West och sett deras underbara uppsättning av två episoder ur TV-serien Fawlty Towers. Huvudrollen spelas av en absolut dubbelgångare till John Cleese, och han gör en helt makalöst bra insats. Även de övriga rollerna är mycket bra spelade och det hela är minst lika roligt som originalet. Vi skrattade tidvis så tårarna rann. 

Vi kan bara tipsa er att rusa iväg till Computicket (t ex biljettdisken inne på Pick n Pay i Somerset Mall eller på nätet) och köpa biljetter BUMS! Men ni får skynda er på - det är bara fyra föreställningar kvar, nämligen torsdag och fredag kväll kl 20 och på lördag kl 14.30 respektive kl 18.30. Endast ett fåtal biljetter kvar, men alla platser är numrerade och teatern liten så alla platser är bra. Föreställningen kostar försumbara R60 per person, och innan, i pausen och efter föreställningen kan man mingla och köpa kaffe, godis eller något gott att dricka i baren med fullständiga rättigheter.

Den lilla fina amatörteatern The Playhouse Theatre ligger på Lourenford Road (vägen som går till vingårdarna Lourensford och Vergelegen) i hörnan av Swalle Road, på höger sida av vägen en bit innan man kommer fram till Vergelegens grindar.

KLICKA HÄR och läs mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar