torsdag, januari 27, 2011

33 Stay, Dine & Events - ja tack!

Har ni liksom vi sett den roliga mannen i kock-
mundering som står ute på vägen i närheten av vingårdarna Vredenheim och Spier och vinkar in bilister till sin restaurang vid lunchtid? Vi har varit nyfikna på vad som döljer sig där innanför och härom dagen var vi ett gäng som beslöt oss för att finna svaret på gåtan.
Vännerna Elisabeth och Kai bokade in oss på det som visade sig vara en privat restaurang- och hotellskola med det korta och koncisa namnet "33" som kommer sig av gatunumret.
Här finns ett guest house vid namn 33 Stay, den trevliga restaurangen 33 Dine med platser både inne och ute, och här ordnas event under namnet 33 Event, t ex bröllop, privata fester och matlagningskvällar två torsdagar i månaden.

Vid ankomsten möttes vi av säkerhetsvakten som välkomnade oss översvallande och strödde blomblad i vår väg (!) när han eskorterade oss in till restaurangen. Wow, vi kände oss som nygifta kungligheter! Och den övriga personalen var också översvallande tjänstvillig och trevlig och gav oss ett fantastiskt omhändertagande. Menyn är olika för lunch och middag med lite lättare rätter till lunch.
Vi åt en god al fresco lunch ute i den söta trädgården, med jättestora rosépepparträd och fontän med damm där det simmar omkring stora vackra fiskar. Maten är egentligen inte så märkvärdig men välsmakande och fräsch med fina sallader. Men desserterna stack ut som dagens höjdpunkt! Not to be missed!

KLICKA HÄR så kommer du till deras hemsida! Restaurangen har öppet för lunch och middag onsdag till lördag. Söndagar öppet för lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar