lördag, januari 22, 2011

Jätterea på sydafrikanska viner

Nu drar Sydafrikanska vinklubben ingång ännu en lagerrensning, troligtvis den största vinrean av sydafrikanska viner någonsin i Sverige. 74 vingårdar från 12 vindistrikt finns med och sammanlagt är det hela 232 olika viner och 65 000 flaskor som utförsäljes. 15 nya vingårdar har tillkommit sedan klubbens senaste lagerrensning.

Många av vinerna är högklassiga kvalitetsviner och priserna är mycket bra med upp till 65 % rabatt. Lagerrensningen pågår bara i tio dagar (avslutas 30 januari kl 24.00) och leveransen beräknas nå den svenska speditören i början av maj för att därefter levereras hem till kunderna. Men som vanligt är det svårt att beräkna leveranstider för transporter från andra sidan jordklotet, så beställ inte viner som måste vara framme till ett speciellt datum om förseningar skulle uppstå.

KLICKA HÄR för att komma till Sydafrikanska vinklubbens hemsida!

1 kommentar:

  1. Vi har väl handlat för 16-18 kkr och det mesta har fungerat. Men vi har ett reklamationsärende sedan i augusti som fortfarande inte är löst. Jag har inte förrän idag uppmärksammat att det är Gus Andersson som är inblandad. Efter att ha bjudit honom på pengar i samband med Swedish Liquor så kommer jag inte att göra några större beställningar av Sydafrikanska Vinklubben!

    /Janne

    SvaraRadera