torsdag, april 18, 2013

NEEEEJJ!!

Just nu befinner sig en stor bakkie (bil av typen pick up) inne i vårt dubbelgaraget i vårt hus i Sydafrika. Problemet är bara att även våra två bilar befinner sig därinne, och att bakkien kört in utan att garagedörrarna var öppna. Ja, det är faktiskt sant.

Nu på eftermiddagen ringde grannarna som har hand om vårt hus och berättade att en hantverkarbil som var på väg till huset bredvid vårt fått fel på bromsarna och skenat rakt in i vårt garage. Ni som besökt oss vet att vi bor på botten av en "pan handle" med mycket brant nedfart, så den skenande bilen hade fått en rejält hög fart i nedförsbacken.

Ikväll ska man försöka få loss bilen, förhoppningsvis utan att hela garaget brakar samman. Våra egna bilar har slungats mot de främre väggarna inne i garaget, men det är svårt att säga hur skadade de är innan bakkien har kunnat flyttas.

Huslarmet har också blivit skadat på något sätt, så vårt vaktbolag har posterat ut en vakt tills larmet/garaget är i sådant skick att vi inte längre löper någon risk för ovälkomna besökare.

Eftermiddagen har bestått av hur mycket telefonerande som helst - med grannar, försäkringsbolag, vaktbolag, etc. Nu ska vi äta middag och ta oss några rejäla supar för att lugna våra stackars nerver. Puh!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar