söndag, november 16, 2014

Poststrejken i SA är äntligen över

Säkert har flera av er bloggläsare som vistas i Sydafrika noterat att det, bortsett från reklam, varit mycket tomt i brevlådorna sedan en lång tid tillbaka. Ja, här i Sydafrika har det ju pågått en poststrejk i flera månader men som nu äntligen är över! Från en av våra flitiga reportrar på fältet, Rolf S. har vi fått följande rapport: 
- Väntar på ett brev (via posten) så jag var inne och pratade med postkontoret i Gordons Bay häromdagen. Enligt deras uppgift och som jag också kunnat läsa på nätet är nu poststrejken över. Mitt brev som skickades 30 oktober väntas vara framme idag måndag 18 november. Normalt tar det 10 dagar med post från Sverige, men nu är det mycket som skall sorteras efter strejken.
Tack Rolf, för den informationen och vi håller tummarna för att du får ditt brev idag som utlovats! Om något viktigt måste skickas från Sverige är nog dock den enda möjligheten att anlita en kurirfirma, dessvärre. Det som ska skickas FRÅN Sydafrika kan med fördel skickas via PostNet som vi använt flera gånger med utmärkt resultat. Klicka HÄR för mer info och närmaste kontor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar