måndag, februari 29, 2016

Härlig kåkstadsshow


Ett smakprov på MustardSeeds musik. Här med bandets "lead singer" Kay Lee Joyi i sången Malaika

15 februari skrev vi HÄR på bloggen om en kåkstadsshow i Franschhoek framförd av gruppen MustardSeed. Gruppen består av nio unga sångare/dansare från kåkstaden Kayamandi. Det hela började för många av dessa ungdomar med showen på Amazink i Kayamandi för några år sedan. Lead singern i gruppen MustardSeed, Kay Lee Joyi och några till, var redan då med i Amazinkshowen medan andra lockades att engagera sig av den glada sången och dansen.

Inför MustardSeeds show den 24 feruari hyrde vi in två bussar och bjöd in intresserade bloggläsare att följa med upp till kåkstaden Langrug i Franschhoek för att se den nya showen. Intresset var mycket stort och på bara någon dag hade vi sålt slut på de sista 24 biljetterna till showen. Vi vet att det var många fler som hade velat följa med men tyvärr blev konserten snabbt utsåld.

Väl uppe i Franschooek bjöds det på välkomstdrink i solnedgången på den lilla konsertlokalens takterrass, och när showen drog igång en stund senare var stämningen på topp från allra första stund. Att döma av applåder, övriga ovationer och de kommentarer vi fått efter konserten var alla mycket, mycket nöjda.
Nu har vi glädjande besked till alla er som kom för sent och inte fick biljetter till konserten den 24 februari, och till er som vill se gruppen MustardSeed  igen: gruppen uppträder redan nu på lördag den 5e mars på vingården Neetlingshof på deras “Picnic Concerts".  Biljetter kan man köpa HÄR på Computicket. Även en “picnic basket” för två (R300) beställer man HÄR på Computicket. Observera att biljetter och picnic basket beställs separat.

MustardSeed uppträder dessutom uppe i Franschhoek igen den 17e och den 31a mars med samma konsert som vi bjöds på den 24e februari. Biljetter till dessa konserter finns att köpa på Quicket.co.za


Just hos Quicket.co.za är det lite bökigt att använda kreditkort för betalning. Vi rekommenderar därför att man istället använder “bank transfer” vilket går väldigt smidigt och bra. 
Lycka till och ha så trevligt! Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar