onsdag, februari 17, 2016

Vår käre vän Nils-Bertil in memoriam


Den sorgliga nyheten har nått oss om att Nils-Bertil Philipson, som många av er här i Sydafrika lärde känna tillsammans med hustru Ullabritta under deras många år i Kapstadens vindistrikt, gick ur tiden den 6 februari vid en ålder av 93 år.

Sonen Göran har informerat oss om att dödsannons kommer att införas i SvD samt GP lördagen den 20 februari, och Kungälvs-Posten fredagen den 19 februari. Redan idag finns en minnesruna införd i SvD.

Begravningen sker i stillhet fredagen den 11 mars kl 13.00 i Torsby Kyrka i Kärna utanför Göteborg. Minnesstund genomförs i Stockholm söndagen den 13 mars k 15.00. För deltagande vänligen meddela Göran Philipson via mail goranph@gmail.com snarast möjligt. Vill man skicka blommor till begravningen är adressen Torsby kyrka, 442 73 Kärna.

KLICKA HÄR för en fin minnesvideo om Nils-Bertil, sammansatt av sonen Göran.

Våra tankar går i denna stund till vår käre vän Ullabritta, hennes dotter Catharina och Nils-Bertils barn Jonas, Göran, Claes och Marie-Hélène med familjer. Vi är många här i Kapstaden med omnejd som med glädje och saknad minns alla fina stunder tillsammans med Nils-Bertil och Ullabritta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar