torsdag, april 20, 2017

Auktion till förmån för PADS-projektet!


Apropå blogginlägget igår med statusrapport från PADS-projektet: nu ligger en auktion på vackra inramade fotografier ute på Tradera där HELA behållningen oavkortat går till vårt PADS-projekt!!

Det är underbara Borås Fotoklubb som har haft fotoutställning där besökarna fått rösta fram sina fem favoritbilder. Dessa har sedan ramats in för att auktioneras bort där behållningen ska gå till något behjärtansvärt ändamål. Vår underbara vän och trogna projektsponsor Karina Gustafsson föreslog vårt projekt som i slutänden blev det vinnande förslaget att få ta emot dessa pengar.

Så bli en vinnare du också, och skynda genast in på Traderas sajt och lämna bud på någon (eller kanske ALLA ;-) av de inramade fotografierna! HÄR hittar du auktionerna - skynda fynda och hjälp samtidigt fattiga kåkstadsflickor att kunna gå i skolan även under den vecka de har sin mens. Klicka på den bild du är intresserad av att lägga ett bud på, så kommer du till budgivningssidan. Innan du kan lägga ett bud måste du först logga in eller blir medlem i Tradera - klicka på alternativen högst upp i vänstra hörnet på respektive budgivningssida.

Stort och varmt TACK till Borås Fotoklubb!! Vi håller tummarna för inkomstbringande auktioner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar