torsdag, april 30, 2020

Vännen Tebogo i internationell musikvideo med kändisar

På sistone har det börjat produceras musikvideor med kända artister för att stötta, hjälpa och muntra upp människor runt om i världen i coronaisolering.

I en av dessa mest kända medverkar ingen mindre än sydafrikanen Tebogo Louw, som i flera år var en av stjärnorna i showen Amazink Live i "vår" kåkstad Kayamandi i Stellenbosch. Han har med tiden blivit en riktigt god vän till oss och säkert till flera av er andra svenskar som i åratal njutit av den fina showen.

Här medverkar Tebogo tillsammans med 60 andra artister, bland annat amerikanska Grammy Awards-legender som Chick Corea, Stanley Clarke, Mark Isham och David Campbell. Alla artister medverkar från sina hem runt om i världen, bland annat i New York, Los Angeles, Bogotá, Melbourne, Cape Town och fler än ett dussin andra städer runt om i Europa och USA. 

Tebogo kom trea i sydafrikanska Idol för några år sedan och har sedan dess gjort en fin internationell karriär - fantastiskt kul!

 

KLICKA HÄR så kommer ni till den härligt medryckande videon "Spread a smile" på Youtube - som redan visats fler än 6 miljoner gånger av fans i mer än 100 olika länder!! 

Så här säger Tebogo om videons titel och budskap:
“We needed something vibrant. Even if you’re at home you can smile. Nothing is really more special than a smile.”
Budskapet i videon är att även om du är tvungen att stanna hemma kan du ändå "lyfta" världen genom att sprida positiva "vibbar" och leenden omkring dig.

Höj volymen, res er upp, sjung med, dansa loss där hemma och börja sprid leenden 🎶💃🎤.

(Det går också bra att klicka på bilden nedan för att komma till videon)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar