tisdag, januari 13, 2009

Om att söka uppehållstillstånd till Sydafrika

För någon vecka sedan hade vi ett inlägg om testamente från Eva & Hasse där de beskrev hur de gått till väga. Nu handlar det om uppehållstillstånd, också det ett gemensamt ”måste” för dom flesta av oss som bor här nere i längre perioder.

Häromdagen fick vi ett mail från Eva & Göran där de beskriver hur enkelt och smidigt det gick för dem att ordna sina 4-åriga uppehållstillstånd. Att söka uppehållstillstånd är ju annars en process som de allra flesta av oss har allt annat än goda erfarenheter ifrån.

KLICKA HÄR och läs om hur enkelt och smidigt Eva & Göran fixade sina 4-åriga uppehållstillstånd. http://sydafrikablogg.webs.com/uppehallstillstand.htm

OBS! För att stanna 90 dagar eller kortare behöver vi européer inte ha något uppehållstillstånd alls.


Har ni egna erfarenheter (goda eller varnande exempel) av att söka uppehållstillstånd till Sydafrika, som ni vill dela med er av till oss andra, är vi givetvis också tacksamma för dessa.

Om intresse finns hos våra läsare tar vi dessutom gärna upp andra liknande frågor här på bloggen. Det kan handla om allt från banker, försäkringar, internetaccess och telefoni till sjuk- och tandvård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar