fredag, februari 20, 2009

Ännu en härlig golffredag


Idag är det fredag och det betyder golftävling på banan i The Strand. Vi hade en jättefin dag och rekordmånga deltagare. Så här skriver tävlingsledare Rolf S:

”Idag var vi 39 spelare som spelade om vandringspriset och tjugotvå flaskor vin. Framförallt hade vi en härlig golfrunda i det lika behagliga vädret som förra fredagen. Vi spelade lottad lagtävling och vann gjorde lag Björn B, Ingemar, Mats och swingern Ulf, på 116 poäng (de tre högsta poängen räknas). På bilden ser vi herrarna som i sin blygsamhet bara håller var sin flaska vin, det var dock elva stycken de vann. På andra plats med 111 poäng kom lag Tove, Jessica, Lars-Göran och Rolf B, och på tredje med 106 poäng lag Gunilla, Olav, Thomas och Calle.

Vandringspriset vanns av Björn B på 42 poäng tätt följd av Lisa också på 42 poäng. Björn B gjorde dessutom en eagle på fjärde hålet, grattis! Eftersom Jessica knep 4 vandringsprispoäng, gick hon upp i ledningen med 26, följd av Olav på 25, Kerstin W på 21, Hasse L på 20 och Elisabeth och Eva L på 19 vandringsprispoäng.

Nästa fredag är vi 38 deltagare och även då spelar vi lottad lagtävling om vinerna. Vi spelar som vanligt fyrbollar och i lagtävlingen räknar vi ihop de tre bästa poängen på varje hål. Första starttid är 08.06 så vi träffas strax efter halv åtta.”

Extra stort grattis till Ingemar som, förutom att ingå i det vinnande laget och få ihop hela 36 poäng, debuterade i tävlingssammanhang idag och dessutom började spela golf så sent som förra året. Vilken oslagbar debut!!

Till avdelningen WOW hör också att Hasse L räknat ihop att vi är hela 82 personer som deltagit en eller flera gånger i fredagsgolfen sedan säsongsstarten i november 2008. Snacka om succé!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar