onsdag, februari 11, 2009

Restaurangförändringar

Sedan vi lanserade vår bok ”Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika” i september 2008 har det hänt en del i krogvärlden i Kapstadens vindistrikt. Krogar kommer och går, eller förändrar sina öppettider eller inriktning. Här nedan redogör vi för några förändringar värda att notera. Känner du till fler hoppas vi du skriver en kommentar till detta inlägg och berättar om vad du vet.

* Restaurang Mana, på sid 91 i vår bok, har tyvärr upphört.
* Bouillabaisse, på sid 156, har numera öppet från kl 11 till 23.
* Avontuur, på sid 54, har utökat till kvällsöppet både onsdag, torsdag och fredag.
* Hartenberg, sid 124, serverar lunch sju dagar i veckan fram till påsk, alltså även på söndagar. Dock stängt på långfredagen.
* Chokladbutiken på Backsberg, sid 180, har flyttat till Lourensford Estate som du kan läsa om under rubriken Tips! på sid 45 i vår bok.
* Bland nytillkomna krogar i vindistrikten kan särskilt nämnas
- Restaurang Cuvée på Simonsig Wine Estate, tel. 021-888 4932
- Restaurangerna Rafael och Tapas Bistro på vingården Asara, tel. 021- 888 8050
- Restaurang The Big Easy, 95 Dorp Street i Stellenbosch, tel 021-887 3462.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar