måndag, februari 16, 2009

Efterlysning!

1)Sömmerska. Vi har sedan länge sökt med ljus och lykta efter en bra sömmerska här i trakterna kring Somerset West. Den vi anlitade tidigare, bredvid posten i stora mallen, har tydligen sålt sin verksamhet till en firma som öppnat i Gants Center. Vi har prövat dom men tyckte inte att dom var speciellt bra och dessutom var dom betydligt dyrare än förra ägarna. Så har någon ett tips på en bra sömmerska vore vi mycket tacksamma.

2)Svensklärare. En sydafrikan som vi känner har en svensk flickvän och han skulle väldigt gärna vilja lära sig svenska. Böcker och ljudband i all ära men vår vän vill helst träffa en lärare för privatlektioner. Har du själv erfarenhet och är intresserad av att ställa upp, eller känner du till någon annan här nere som kan hjälpa vår vän?

1 kommentar:

  1. Vår vän Åke har lämnat oss ett sömmersketips som han hittade i den lokala tidningen här. På 64 Caledon Street finns Renée, tel. 072-724 9807. Hon gör ett mycket professionellt och erfaret intryck, levererar snabbt, har bra pris och är trevlig. Renée verkar ha höjd för att göra avancerade arbeten och ger även sömnadslektioner.

    SvaraRadera