söndag, februari 01, 2009

Hur startade bloggen och hur många läser den?

De här frågorna får vi lite då och då, så nu tänkte vi berätta lite om det och dessutom publicera lite siffror för den som är intresserad. Själva är vi som ni säkert förstår jättenyfikna och följer statistiken näst intill dagligen.

Vi startade bloggen den 4e oktober 2008 med ett inlägg om det sydafrikanska köket. Tanken var väl från början egentligen att den skulle användas som en del av marknadsföringen av vår restaurangbok som vi gav ut i september 2008. Visst hoppas vi att bloggen fortfarande hjälper till att sprida intresset för vår bok men bloggkonceptet har efter hand utvecklats och nu ser vi bloggen mer som en anslagstavla där vi och andra publicerar intressant, nyttig, rolig och trevlig information för svenskar som bor, besöker eller på annat sätt är intresserade av livet i Kapstadens vindistrikt.

Sedan vi startade bloggen i oktober 2008 har vi, till dags dato, publicerat 133 inlägg om allt möjligt som berör ”livet i kolonin”, från vin- och evenemangstips till hur man gör sig kvitt en mullvadsinvasion i trädgården.

De senaste 8 veckornas besöksstatistik ser ut så här:


Det är kul att veta att så många läser och uppskattar vår blogg, vilket i sin tur ger oss inspiration och motivation att fortsätta att skriva och publicera nya intressanta inlägg.

Saknar du något på bloggen, har du något som du tror kunde intressera andra eller vill du helt enkelt på annat sätt hjälpa oss med den här bloggen, är du givetvis mycket välkommen att höra av dig till oss på: info@egi.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar