fredag, februari 13, 2009

Dagens golftävling



Som vanligt på fredagar har vi spelat golf på banan i The Strand. Fredagen den 13e till trots blev det en suverän golfdag. Så här skriver Rolf S. om dagens tävling:

"Idag på fredagsgolfen var vi 35 spelare som spelade individuell poängbogey om både vinerna och vandringspriset. Det var en tävling i mycket fint golfväder. Lite delvis beslöjad sol, behaglig temperatur och med en svag svalkande bris från havet. Jessica vann på 41 poäng, tätt följd av Olav och Carl-Gustav båda på 40, och Kerstin W. på 39 som knep 4:e platsen med sitt lägre handikap från Mats H. som också hade 39 poäng. Vandringspriset denna veckan står på Jessica och Rolfs spiselkrans och totalt leder Olav med 25 vandringsprispoäng och följs av Jessica på 22, Elisabeth på 20, Eva L. på 19, Carl-Gustaf på 18 och Kerstin och Tore båda på 17 vandringsprispoäng."

Förutom den härligt glada segerbilden på suveräne Jessica publicerar vi en bild på den hårt arbetande tävlingsledningen Hasse L och Rolf S. Tack killar för det fina jobb ni lägger ner så vi alla kan ha så kul varje fredag! Hoppas ni känner hur mycket vi uppskattar det ni gör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar