fredag, november 12, 2010

Country Craft Market

 Imorgon lördag är det dags igen för Country Craft Market här i Somerset West. Denna fantastiska utomhusmarknad är omåttligt populär och folk reser från hela Kapstadsregionen för att shoppa och umgås.

Här kan man köpa allsköns hantverk, t ex lergods, kläder, växter, smycken, marmelader, oliver och handarbeten, och även äta och dricka. Vill man inhandla en fin Sydafrikasouvenir som man också har användning av dagligen är det här rätta stället att shoppa på!
Det är lätt att hitta marknaden. Om man kör Main Road i Somerset West så märker man direkt när man är framme vid nr 186 genom mängden parkerade bilar längs med gatan. Parkera och följ folkströmmen. Marknaden har öppet kl 8-13.

Här är alla marknadsdagar för säsongen:
13 & 27 november
4, 11, 16 & 18 december
29 januari
12 & 26 februari
21 & 26 mars
23 & 30 april
28 maj

KLICKA HÄR och läs mer!

2 kommentarer:

  1. Undrar om det inte blev lite fel på datum 21 mars - det borde nog vara 12 mars. Hur som, marknaden i SW är synnerligen besöksvärd!
    Mats H

    SvaraRadera
  2. Hej Mats!
    Stort tack för kommentaren och att du läser så noga och håller lite koll på oss. Ibland blir det fel i hastigheten, men datumet den 21 mars verkar faktiskt vara riktigt. Det står så i marknadens reklammaterial och inom parentes har man skrivit måndag också på just den dagen. Anledningen är nog att det är en nationell helgdag i Sydafrika (Mänskliga Rättigheters Dag), så de flesta är säkert lediga och kan gå på marknad. Om du är den Mats H jag tror du är så ser vi mycket fram emot att ni kommer hit ner i januari, go'vänner!
    Kramar från oss båda till er båda!
    Samira

    SvaraRadera