onsdag, november 17, 2010

Sunday Duck Parade


Sugen på anka? Ja, nu menar vi inte varianten som serveras på tallrik, ofta krispig och saftig speciellt om den tillagats på Taste, en av våra favoritrestauranger här i Somerset West. Nej, den här gången handlar det om ankor IRL (In Real Life på internetspråk).

Dessa roliga och mycket levande ankor (med ursprung från både Sydafrika, Indonesien och Kina) kan ni få närkontakt av tredje graden med, eller i alla fall första graden, om ni beger er till Pomegranate Restaurant på Vergenoegd Wine Estate på söndagslunch. Lagom till desserten, ungefär kl 15-15.30, invaderas restaurangens gräsmatta av 250-300 roliga ankor på sin väg från snigelätandet runt vinrankorna till ett svalkande dopp i den härliga dammen.
Så har ni inget speciellt för er en söndag framöver kan vi varmt rekommendera en härlig lunch på Pomegranates gräsmatta, med god mat, vingårdens prisbelönta rödviner och hänförande utsikt över Taffelberget, Devil's Peak och alla tokiga ankor på väg mot eftermiddagsdoppet.

För mer info om restaurangen se sid 72 i vår bok "Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika", eller KLICKA HÄR för att komma till restaurangens hemsida/blogg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar