tisdag, november 22, 2011

9 av 10 av Sydafrikas bästa restauranger
återfinns i Western Cape

Varje år är det lika spännande att få veta vilka chefskockar och vilka restauranger som av magasinet Eat Out utnämnts till årets bästa i Sydafrika.
I år var det kanske till och med lite extra spännande eftersom förra årets vinnare av epitetet "Årets bästa  kock"  David Higgs lämnat restaurangen Rust en Vrede. Den restaurang som för övrigt det året också blev utnämnd till Sydafrikas bästa restaurang. Mer om David Higgs och Rust en Vrede kan du läsa HÄR i ett av våra tidigare blogginlägg.

Till 2011 års bästa "Chef of the year" utnämndes Luke Dale-Roberts som är verksam på restaurangen The Test Kitchen i Kapstaden. Och till 2011 års bästa "Restaurant of the year" utnämndes The Greenhouse som ligger i vindistriktet Constantia strax söder om Kapstaden.
Som vanligt är i sådana här sammanhang utdelas priser i många olika klasser där till exempel årets Service Excellence Award gick till The Roundhouse i Camps Bay söder om Kapstaden.
KLICKA HÄR så kommer du till Eat Outs egen hemsida där du hittar allt om vem som fått vilka priser och utnämningar och så givetvis också de sydafrikanska restaurangernas egen 10-i-topplista, där 9 av de 10 restaurangerna återfinns i Western Cape.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar