söndag, november 27, 2011

Inbjudan till Fundraising Golf på Greenways den 8 december

Från vännerna Gunilla och Janne T har vi fått följande inlägg och trevliga inbjudan:

 Bizweni Center for Disabled Children ligger i Somerset West och är ett dagcenter för ca 36 handikappade barn med varierande grader av skador. Centret drivs enbart genom donationer och bidrag. De har en professionell styrelse och revideras av en auktoriserad revisor. P g a den svåra finansiella och ekonomiska situationen i världen har många givare och donatorer tvingats att dra ner på sina bidrag. Bizweni har därför stort behov av stöd för att kunna fortsätta sin kamp för att ge dessa barn utbildning och en chans till en bättre framtid. För den som vill veta mer hänvisas till http://www.bizwenicfdc.net/.
Gunilla och jag har under några år sponsrat en glad liten kille som heter Wildon de Bruin. Han har en ganska svår CP-skada och sitter i rullstol. Han kan inte prata men är intellektuellt helt intakt. Vi har genom vår insats gett honom en ny chans i livet. Vi vill att alla barn på Bizweni ska få denna möjlighet.
Vi samlas vid klubbhuset på Greenways den 8 december kl 08:30 för registrering. Startavgiften är R 175 pp. Av detta går 75% direkt till Bizweni. I avgiften ingår greenfee och lätt lunch med vin och öl. Det blir kanonstart kl 09:00, vilket medför att alla kommer tillbaka till klubbhuset samtidigt för lunch. Efter 9 hål serveras glögg och pepparkakor.
Tävlingen går över 18 hål slaggolf open. De två bästa resultaten per lag räknas. En swinger kommer att lottas till de lag som bara består av tre personer. Det vinnande laget kommer att få en stående ovation.
Vi behöver din bindande anmälan senast söndag den 4 december till
Jan.tagesson@get2net.dk eller mobil 0794 73 08 98.

Stort tack för inlägget och ett utmärkt initiativ, kära vänner! Vi hoppas att så många som möjligt vill och kan ansluta den här dagen på trevliga Greenways i Strand. Även ni som inte spelar golf är varmt välkomna att bidra till projektet, äta lunch och heja på de tävlande golfarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar