torsdag, november 24, 2011

Volvo Ocean Race på ingång till Kapstaden!

Den spännande interkontinentala seglingstävlingen Volvo Ocean Race är i full gång igen, som ni kanske känner till. Första "benet" har sin målgång här i Kapstaden, och de första båtarna väntas komma i mål inne i Waterfront nu på lördag!

Ni som sett tävlingen komma till Kapstaden förr om åren vet att en hel by kommer att byggas upp i Waterfront där man kan titta på alla de fina båtarna, besöka sponsortält och där det bjuds på underhållning och arrangemang av olika slag under de 17 dagar som stoppet i Kapstaden varar. Tävlingsbyn slår upp portarna i morgon fredag och kommer att vara öppen varje dag kl 9-21 fram till avseglingsdagen mot Abu Dhabi söndagen den 11 december.

Nu på söndag 27 nov hålls en Welcoming Concert på amfiteatern i Waterfront med start kl 16. Och lördagen den 10 december blir det som vanligt ett In-Port Race strax utanför hamnen i Waterfront. Vi kan tipsa om att man brukar ha en bra utsikt över tävlingen från restaurangterrassen på Hotel Radisson.

KLICKA HÄR för att komma till tävlingens officiella hemsida!

Och KLICKA HÄR så hittar ni all information om själva stoppet i Kapstaden.

2 kommentarer:

  1. Eventuellt på söndag, men vi missar In-Port race'et då vi är vid Victoria-fallen. Apropå det missar vi även SWEAs julfest, som vi ju skulle gått tillsammans med er på :-(
    Ska ni kika på tävlingarna?

    SvaraRadera