söndag, november 20, 2011

Uppstartsmöte för Svenska Vänskapsföreningen i Sydafrika!


Den nystartade föreningen, med populärnamn som ovan men egentligen med det stolta namnet Swedish Society in South Africa, hade igår sitt första medlemsmöte på trevliga restaurangen Café Paradiso på Kloof Street inne i Kapstaden. Ca 40 personer dök upp och även några glada barn som fick baka egna pizzor och muffins ute i restaurangköket - stor succé, förstås!

Det blev verkligen en mycket trevlig och lyckad träff, och det minglades, bekantades, diskuterades, dracks gott vin (tack vinmakare Ntsiki Biyela på Stellekaya Wines för generös sponsring!) och åts mycket god mat under ett antal timmar i det ljuvliga sommarvädret. Sammankallande Sofia O. berättade lite om idén kring föreningen och delade ut frågeformulär för att fånga upp tankar, idéer och förväntningar kring föreningens verksamhet.

Sofia flankerad av Gabriella och Ingrid
KLICKA HÄR för att komma till föreningens facebook-sida som fungerar som sammanhållande länk för medlemmarna. Här finns redan nästan 100 gruppmedlemmar varav många representerar en hel familj, så det egentliga medlemsantalet är betydligt högre än så. Inga medlemsavgifter, bara intressanta diskussioner online, trevliga träffar och aktiviteter IRL i Kapstaden. Öppet för alla oavsett ålder, kön och bostadsort. Nästa träff blir i slutet av januari, så ni som vill bli medlemmar har gott om tid att agera. Mejla Sofia O. på adress: sofia.contact(at)gmail.com

Tack Sofia för att du ordnade den trevliga uppstartsträffen!
Vi ser fram emot många fler trevliga och intressanta möten och aktiviteter framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar