söndag, december 02, 2012

Carols by candlelight

 Vackra vingården Vergelegen kommer i år att anordna det populära eventet "Carols By Candlelight" fredagen den 14 december. Missa inte detta årligen återkommande evenemang med underbara julsånger, sött julspel och trevlig samvaro med filtar, campingstolar och delikata picknickkorgar på Vergelegens jättestora gräsmatta. Grindarna öppnas 17.00 och konserten början kl 19.30.

När mörkret faller tänder alla besökare de ljus man får vid entrén, och ni kan tänka er vilken härlig masseffekt det blir när flera tusen personer höjer sina ljus och sjunger julsånger tillsammans. Förra året var det den populära gruppen Shiraz som stod för musiken. Vi håller tummarna för att de återkommer i år igen.
Överskottet från konserten går oavkortat till verksamheten på Helderberg Hospice. Här under kontorstid kan också biljetterna till konserten förköpas för R40. Adressen till Helderberg Hospice är 21 Old Stellenbosch Road i Somerset West. Även Helderberg Hospices second hand butiker säljer biljetter. Dessa finns i Somerset West och i Strand på följande adresser:

* Depot Shop 2nd Debut, Drama Street, Somerset West
* Somerset West Shop, Drama Street, Somerset West (bredvid Depot Shop)
* Strand Shop, opposite Pick n Pay, Panorama Building, Strand

Men det enklaste brukar vara att köpa biljetterna vid grinden när man kommer till eventet. Se bara till att komma i mycket god tid, för det är många som vill in och ljusen och de bästa platserna tar slut så småningom.

På Helderberg Hospices hemsida HÄR och på Vergelegens sida HÄR kan ni läsa mer om evenemanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar