tisdag, februari 03, 2015

Bra tips vid strömavbrott

 I kväll ha vi haft strömavbrott i nästan två timmar i Somerset West med omnejd, troligtvis till följd av s k load shedding. Det är första gången vi haft avbrott när det varit mörkt, men vi hade faktiskt förberett oss för det och har nu ett riktigt bra tips som vi vill dela med oss av.
På Builder's Warehouse finns pannlampor att köpa! Vi har förstås en massa stearinljus att tända när det blir strömavbrott, men pannlamporna ger en suverän spotlight-belysning precis dit man tittar, och är ett perfekt komplement till den svagare grundbelysningen från ljusen. Det går till exempel alldeles utmärkt att läsa en bok med bra belysning från pannlampan, och likaså att arbeta vid datorn offline. Och belysningen följer hela tiden med in i minsta skrymsle och vrå. När vi hade vant oss tänkte vi faktiskt inte så mycket på att den vanliga belysningen fattades i kväll.

Så skynda iväg till närmaste Builder's Warehouse och köp in pannlampor så ni är förberedda till nästa gång! KLICKA HÄR för att hitta din närmaste butik. Pannlampa heter "head torch" eller "headlamp" på engelska enligt Google Translate.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar