lördag, februari 07, 2015

Smash & Grab

”Smash and grab” vid trafiklysen och trafikstockningar har tyvärr kommit att bli ett populärt tillvägagångssätt för kriminella.
Det har gjort att vi bilister ofta uppmanas av både polis och vaktbolag till försiktighet genom att exempelvis inte förvara handväskan på passagerarsätet eller att sitta med öppna fönster vid trafikstockningar och trafiklysen, osv, osv. Efter att ha läst om ett flertal fall där bilförare blivit attackerade och rånade bestämde vi oss redan i början av säsongen för att låta utrusta våra bilar med så kallad ”Smash and Grab” fönsterfilm. En svagt tonad plastfilm som monteras på bilrutorna och som i sin tur gör fönstret näst intill okrossbart.
Men tiden rinner snabbt iväg och goda föresatser får ofta låg prioritet. Men nu har vi äntligen kommit till skott och fått våra bilrutor ”Smash & Grab”-säkrade, vilket känns tryggt och skönt när vi är ute och kör.Det finns flera företag i branschen och själva hittade vi SAC (Somerset AutoClinic). En trevlig och mycket serviceinriktad bilverkstad som ligger i hörnet av Victoria road och Reitz street, centralt i Somerset West. När ägaren André fick höra talas om vår blogg lovade han på stående fot ge alla våra läsare 15% rabatt på montage av ”Smach & Grab” fönterfilm under februari månad.
Allt man behöver göra är att beställa montaget före februari månads utgång och berätta vid beställningen att man läst om erbjudandet här på Sydafrikabloggen.
SAC når man på telefon 021 8529072  eller på deras hemsida HÄR

Lycka till!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar