fredag, februari 27, 2015

Svenska Hästar i Sydafrika

Visste ni att svenska Hästens Sängar AB har en butik i Greenpoint i Kapstaden sedan fem år tillbaka? Butiken ligger i samma hus på Somerset Road som vår favoritnattklubb Pigalle, så vi har bra koll på den. Och i år har Hästens och Fredagsgolfen ingått ett trevligt samarbete. Det kan, om inte annat, alla vinnare som fått tjusiga morgonrockar från Hästens de senaste tävlingarna intyga.
Nyligen var också personal från Hästens på plats på Fredagsgolfen på Strand Golf Club. De hade förstås med sig en härligt lyxig dubbelsäng som tävlingsledningen bums fick provligga. Om man dömer av deras saliga leenden utföll provet till stor belåtenhet. Och tacka för det - så mycket bättre och bekvämare kan man knappast sova. Med tanke på att vi "sover bort" ungefär en tredjedel av våra liv kan det vara befogat att göra en investering i en riktigt bra handgjord säng av finaste naturmaterial. Många tidigare onda ryggar kan vittna om det. Hästens sängar kommer med 25 års garanti, men mer än 2000 familjer världen över har idag haft sina sängar i mer än 50 år.

De som spelade Fredagsgolfen den aktuella dagen kunde också ta sig en blixtsnabb power nap i den sköna klassiskt blåvitrutiga hängmatta som Hästens hade ställt upp på tredje hålets tee.

Förutom butiken i Kapstaden har Hästens också öppnat en butik i fashionabla Sandton i Johannesburg. Titta gärna in i någon av butikerna när ni passerar härnäst! Och om man vill provsova en Hästens säng innan man själv investerar kan man ta in på något av de hotell med Hästens sängar som finns listade på Hästens hemsida.

HÄR hittar ni hemsidan för mer info!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar