måndag, maj 09, 2016

Höst i The Cape Winelands


Så här höstvackert var det på vackra vingården Avontuur härom dagen när vi lunchade i solen. Solen ja, den som vi normalt undviker under det sydafrikanska sommarhalvåret, den söker vi upp nu och njuter av i fulla drag, ungefär som ni gör hemma i vårsolen i Sverige nu.

På onsdagskvällarna är det Reggae & Ribs Night på den mysiga puben Old Bridge Tavern i Somerset West med vår favorit O'Ryan från Amazink Live som underhållare. Sprakande brasa, härlig reggaemusik live, 600 g revbensspjäll för R99 (55 kr) och bara "locals". Alla pratar med alla, och ägaren välkomnar gästerna som om de vore efterlängtade familjemedlemmar, och bjuder gärna på en liten shot efter maten.

O'Ryan berättade för oss att de är ett gäng från gamla Amazink-gänget som kommer att köra en show nu på fredag, den 13 maj, på Amazink igen - underbart!! Vi kommer att vara där för sedvanligt fredagsmys, och hoppas de permanentar showen tills nästa sommarsäsong här nere. Vi återkommer i ämnet. Och är ni kvar här i Cape Winelands så se till att ta er till Amazink Live i Kayamandi på fredag kl 18.30. Biljetter köps i dörren och det dukas upp en ordentlig middagsbuffé, så kom hungriga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar