Den underbara sjötungan |
Avokado på pestobädd |
HÄR kan ni läsa vad vi skrev om George Jardines nya restaurang när den öppnade i mars i år.
Härom dagen gjorde vi ett nytt besök, denna gång för lunch, och blev MINST lika förtjusta som vid det tidigare middagsbesöket. Medan man inväntar förrätten bjuds man ugnsvarma små portions-chiabatta med mild hemgjord aioli. Mmmm! För facila priset av R160 (ungefär 88 kr!) får man sedan "dagens förrätt" - vid vårt besök bestod den av avokado med parmesan på ljuvlig pestobädd - och dessutom ett val mellan tre huvudrätter (kött, fisk eller vegetariskt).
Sjötungan igen - och igen - och igen! |
Fräscha grapefruktfiléer |
Vi investerade också i George Jardines kokbok, för lite ny inspiration hemma i vårt kök.
Om vi var lite vågade skulle vi säga att en måltid hos Jardine på Andringa Street nummer 1 i Stellenbosch är bland det roligaste man kan ha med kläderna på.
Men det är vi alltså inte tillräckligt frigjorda för att våga säga ;-).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar