torsdag, januari 03, 2019

Louisvale Wine EstateKänner ni till vingården Louisvale? Det gjorde i alla fall inte vi innan vi fick en uppskattad och trevlig julhälsning från Thomas där han berättar om sin nyfunna favorit bland vingårdar och restauranger i Stellenbosch vindistrikt. Så här skriver Thomas:

 "Vi besökte häromdagen vingården Louisvale. Den ligger nästan granne med den för oss alla så välkända " Klossen", dvs Clos Malvern, just utanför Stellenbosch, närmare bestämt i Devon Valley.
Louisvale har, i april, nyöppnat en om- och tillbyggnad. Så elegant är tillbyggnaden i form av en abalonesnäcka. Dels stilren interiör och vidare en utmärkt altan. Utsikten därifrån är utsökt då den ligger betydligt högre än " Klossen".
Har bra vinner framför allt chardonnayerna men även en trevlig MCC. Sedan mer bistrostil på restaurangen som är mycket bra. Vi åt bl a en utmärkt hake (kummel). Personalen är mycket trevlig och över huvudtaget en mycket besöksvärd vingård, inte minst för utsikten och arkitekturen."

Stort tack till Thomas för denna trevliga rapport. Vi hoppas snart få möjlighet att besöka Louisvale och själva uppleva denna nyfunna pärla. En god fortsättning önskar vi dig och din familj.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Vi håller Thomas. En härlig vingård, vacker utsikt, mycket trevlig personal och god mat. Kommer säkert åka dit igen.
    Ann & Victor Fritz

    SvaraRadera
  2. Vi håller med Thomas, ska det stå...

    SvaraRadera