lördag, januari 19, 2019

Mer info inför tisdagens fotbollslandskamp!

Debutanten Loreta Kullashi gjorde två mål i matchen mot Sydafrika förra året. Här firar hon 2-0 med Kosovare Asllani. Blir det upprepning i år igen?
Vi har just fått ett mail från vännerna Inger och Stefan. Här kan ni läsa mer om fotbollsfesten inne i Kapstaden nu på tisdag:

Hej alla Svenskar,
nu är det dags för Stor Fotboll. Nu på Tisdag den 22a Jan på Cape Town Stadium kl 1900 är det avspark. Sverige Damer möter Sydafrika Banyana-Banyana. Väderutsikterna är sol och fint men en Blå-Gul tröja rekommenderas och gärna allt som är blågult. Ansiktsfärg mm.

Plats, Biljetter - se nedan.
Instruktionen är.
Hur kommer man till Stadion?
Kommer man N2 kör man upp i stan - sväng höger inpå Helen Suzman Boulevard - kör på den, när Du ser Stadion sväng höger inpå Granger Boulevard i rondellen in mot Stadion - följ den 50-100m till Du kommer till korset Granger Boulevard/Fritz Sonnerberg Road. Titta neråt Fritz Sonnerberg så ser Du MacDonalds och en del av Stadions Ingångskontroller. Därikring finns en del Parkering ikring men också en bit neråt Fritz Sonnerberg in under själva stadion. Det blir också gott om Parkering i Waterfront en Tisdagkväll.

Biljetter för dem som ännu inte fått finns hos Inger & Stefan som står strax intill MacDonalds.
Obs! Biljetterna är onumrerade för Yellow och Blue Area som ligger intill varandra. Enligt uppgift finns det inga gränser mellan Areas och efter kontakt med Stadion är det gott om plats att flytta fritt. Vi samlas alla på Blue Area. Om nödvändigt gå in på Gul Area och vidare sen till Blått.

Björn W har stor Sv Flagga. Björn, Lasse och Kerstin A är på plats på Blåa läktaren - där skall vi vara! Så mycket som möjligt i Blågult förstås. Kom ihåg tipset - Builders Warehouse har rea på BlåGula hjälmar.
Om ni hittar justa hejarklacksramsor skicka till Inger o/e stefan så gör vi ett blad - i nuläget har vi 3 goa bidrag. 

Våra Landslags tjejer är jätteglada för att vi kommer och ”hoppas på max Hejarklack” hälsar Fredrik Madestam Svenska Fotbollsförbundet.

Välkomna !!!
Inger, Stefan + Svenska och Sydafrikanska Fotbollsförbunden.
Våra tel nr: Inger 072 797 3391, Stefan 076 091 8183

Kommer prins Carl Philip och prinsessan Sofia att sitta på läktaren liksom förra året? Blir det 3-0 till Sverige i år igen? Be there or be square!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar