onsdag, januari 27, 2010

Fantastisk lagerrensning hos Sydafrikanska vinklubben!


Gus Andersson och Cecilia Slumpare är två härliga svenska eldsjälar som brinner (oj, va' vitsigt det blev) för vin, och har slagit ner sina bopålar i den vackra kuststaden Hermanus, några timmars bilresa österut från Kapstaden. På kort tid har de tagit sig in i den sydafrikanska vinindustrins innersta kretsar och gjort avtal med en stor mängd förstklassiga vinproducenter.

Via klubben kan man köpa utmärkta sydafrikanska viner som levereras hem till dörren i Sverige, till priser som aldrig överstiger de på Systembolaget, inkl frakt, moms och alla avgifter. Dessutom har de ett stort sortiment av kvalitetsviner som du inte kan få tag i hemma i Sverige annars. Och det bästa av allt – fram tills nu på fredag pågår deras stora lagerrensning för att få plats med fler viner inför lanseringen i Storbritannien och Sydafrika de närmaste veckorna. Därför är priserna nedsatta med upp till 55% på över 20 000 viner, varav många fått 4-5 stjärnor i Platter’s South African Wine Guide 2010!!

Vi har själva redan beställt våra lådor till Sverige så vi har lagret fullt inför sommarens grillkvällar och skaldjursfester.

Skynda och fynda, erbjudandet gäller endast till den 29 januari!

Klicka här så kommer du direkt till Sydafrikanska Vinklubbens hemsida!

5 kommentarer:

  1. Nu har vi ett Stockholmspar blivit medlemmar i vinklubben och beställt några kartonger bra vin till kanonpriser. Tack för tipset

    Kjell & Kerstin

    SvaraRadera
  2. http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article241969/Aktiesparare-blasta-i-spritharva.html

    Se upp!!

    SvaraRadera
  3. Läste artiklen i Sydsvenskan, Men inget som hindrar att man vill kunna köpa bra vin till en vettig peng!
    Varit med ett litet tag, helnöjd vid varje tillfälle jag handlat.
    Fungerat utmärkt och trevligt få leveransen hem till dörren.

    Kan bara rekomendera!!

    Tack Gus o Cecilia
    bra initiativ o god service

    SvaraRadera
  4. Vi har väl handlat för 16-18 kkr och det mesta har fungerat. Men vi har ett reklamationsärende sedan i augusti som fortfarande inte är löst. Jag har inte förrän idag uppmärksammat att det är Gus Andersson som är inblandad. Efter att ha bjudit honom på pengar i samband med Swedish Liquor så kommer jag inte att göra några större beställningar av Sydafrikanska Vinklubben!

    /Janne

    SvaraRadera
  5. BLÅST!!!
    Tyvärr är Sydafrikanska vinklubben en stor besvikelse. Efter att äntligen fått leverans efter 6 månader fattades 5 flaskor. Nu har jag tjatat med Kundtjänst i 3 månader om att antingen få leverans eller pengar tillbaka. Men nu är det helt tyst sedan 1 månad. Jag är helt enkelt blåst på 500 kr.

    SvaraRadera