söndag, januari 03, 2010

Vad kostar din försäkring?



Vi förmodar att alla ni som gjort någon form av investering här nere i Sydafrika - köpt hus, bil eller annat - har detta försäkrat. Själva har vi, genom försäkringsagenten Kathy Mossop MK & ASSOCIATES, två bilar och ett hus försäkrat i försäkringsbolaget Mutual & Federal.

Men - om vi har ett fördelaktigt försäkringsavtal eller om någon i processen "lurar skjortan av oss" - det har vi tyvärr inte en aning om.

Har ni?

Vi har för att få koll på detta jämfört våra försäkringpremier med Hasse & Eva och det ser minst sagt lite märkligt ut! För husförsäkringen betalar vi exempelvis en årspremie på 0,23% av värdet på vårt hus. Hasse & Eva betalar 0,08% (!) för motsvarande försäkring!


Låt oss gå till botten med detta - och  kanske spara tusenlappar!

Men - då behöver vi Din hjälp, med information om dina försäkringar! Vill du få ett detaljerat underlag med detaljerad information om vad just Din försäkring borde kosta? Skicka i så fall ett mail till oss ( info@egi.se) och tala om att du vill delta i undersökningen så får Du ett frågeformulär från oss där du skall fylla i information om just Din försäkringssituation. Efter att vi fått tillbaka Ditt och alla andras formulär sammanställer vi det hela och skickar en detaljerad rapport till alla som aktivt deltagit i undersökningen. Här på bloggen kommer vi enbart att kommentera slutrapporten, detta för att dom som deltar skall ha en fördel och ju fler som deltar desto användbarare blir ju rapporten.


OBS. i både den detaljerade rapporten och kommentaren här på bloggen kommer alla redovisade uppgifter vara anonyma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar