söndag, januari 17, 2010

Ocean Basket i Gordons Bay
Ny sponsor till fredagsgolfen



I samband med förra fredagens golfreportage kunde vi berätta här på bloggen att vi tack vare Rolf S. ansträngningar och engagemang fått The ProShop som ny sponsor till fredagsgolfen.
Även denna vecka har vi tack vare Rolfs otröttliga engagemang glädjen att presentera ytterligare en ny sponsor nämligen restaurangen Ocean basket i Gordons Bay.

Så här skriver Rolf:


Idag var vi och åt lunch på Ocean basket i Gordons Bay. När vi satt där och hade trevligt kom iden att kanske den restaurangen vill marknadsföra sig hos fredagsgolfen. Sagt och gjort, så vi pratade med damen som är hovmästare och hon lovade prata med "chefen" och ge besked före vi skulle gå.

När vi var på väg ut gick vi in till paret och blev bjudna på kaffe och hade en mycket trevlig pratstund. Det visade sig att chefen som heter Andrionicos är från Cypern, där jag varit en del. Han hade också drivit en Pick & Pay butik under många år. Vi fick god kontakt och ni vet hur greker är. Finns det hjärta så finns det resurser. Vi fick för kommande 10 fredagar en voucher på lobster middag för fyra personer.

Hälsningar
Jessica och Rolf

Än en gång stort TACK!  Rolf och Hasse för det arbete ni lägger ner för oss alla SA-golfare.

OBS. Vi golfare kan också hjälpa till. Bla. genom att varje gång vi besöker en av våra sponsorer berätta att vi uppskattar att dom är vår sponsor och att vi sett reklamen för deras verksamhet här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar