torsdag, juli 08, 2010

Suverän artikel om VM och Sydafrika!

Från våra vänner Siv & Thomas B och från Elisabeth & Kai S kommer ett tips om en intressant artikel införd på The Huffington Post, en välkänd och uppskattad amerikansk internettidning och nyhetsblogg. Artikeln handlar om det pågående fotbolls VM i Sydafrika och är en rungande hyllning av värdlandet och det sydafrikanska folket för det "global embrace that South Africans have offered up to the world".

Artikelförfattarinnan har överväldigads av sydafrikanernas glada nyfikenhet, omtanke och uppriktiga intresse för alla besökare, för de deltagande länderna och för resten av världen. Artikeln åskådliggör också på ett bra sätt den vackra afrikanska filosofin som kallas Ubuntu. Myckert av detta har vi som bor en del av året i Sydafrika redan imponerats av, och det är en stor anledning till att vi älskar det här landet och har valt att spendera en så stor del av året här.

Så här underbart avslutas artikeln i The Huffington Post: "As the 2010 Cup slogan goes, "Feel it. It is here." Well, I have felt it, because I am here. Thank you South Africa, for giving me this unexpected gift. I am humbled."

Vi kan bara rekommendera er att läsa artikeln, den är fantastiskt bra och ger en härlig glädjekick! Klicka HÄR så kommer du direkt till artikeln! Och tack kära vänner för att ni delade med er av detta!

Vi åskådliggör med härliga bilder från vännerna Kattis & Peter S besök på fotbollsarenan i Green Point i Kapstaden. Stort tack även till er! Kattis och Peter driver til vardags The Beautiful West Guesthouse och The Beautiful South Guesthouse strax utanför Kapstaden. Vill du läsa mer om dom kan du antingen slå upp vår bok "Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika" på sid. 198 eller gå in på deras hemsida genom att klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar