lördag, juli 10, 2010

Sydafrikanska vindagar i Stockholm

Om du är i Stockholm i slutet av oktober måste du redan nu boka in helgen den 22-24 oktober. Sydafrikanska Vinklubben arrangerar då en jättestor vinprovning med  mer än 250 viner från 50 vingårdar i Kapstadens vindistrikt.

Är du medlem i Sydafrikanska Vinklubben har du redan fått förhandsinformation samt möjlighet till förhandsköp av biljetter till evenemanget Sydafrikanska Vindagarna i Stockholm fredagen den 22-söndagen 24 oktober kl 12-21 varje dag.

Förutom att prova de ädla dryckerna kan du också träffa vingårdarnas representanter och tala vin med likasinnade. Vindagarna kommer att gå av stapeln hos The Lobby, Rådmansgatan 46 i Stockholm. Representanter för varje vingård kommer att finnas på plats och man kommer att ha vingårdar från alla distrikten i Western Cape närvarande såsom Rust en Vrede i Stellenbosch, Darling Celler i Darling, Ridgeback i Paarl samt De Wethof i Robertson med flera.

Vi kommer själva att finnas på plats, både för att assistera med själva arrangemanget och förstås för att sälja vår bok "Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika".

Detta är ett helt unikt tillfälle att prova Sydafrikanska viner som du inte får missa! Läs mer på Sydafrikanska Vinklubbens hemsida genom att klicka HÄR! På samma sida kan du också köpa biljetter för 195 kronor/person. I biljetten ingår tio provningar samt ett vinglas från Sydafrikanska Vinklubben. Du kan sedan köpa ytterligare biljetter om tio provningar för 50 kronor st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar