fredag, mars 04, 2011

Inget att göra imorgon lördag?
här kommer tre förslag

COMMUNITY CHEST CARNIVAL 2011 
Från våra holländska Boulevänner Ilka och Jan har vi fått tipset att besöka COMMUNITY CHEST CARNIVAL 2011 som hålls i Maynardville Park i Wynberg.

Det hela började 1951 som en "gårdsfest" och har sedan under åren utvecklats till en jättestor familjefest med bland annat serveringar som dukar upp internationell mat ackompanjerad av liveunderhållning.
I år räknar man med att locka över 100.000 besökare. Men det finns också en seriös sida av festiviteterna. All vinst från Maynardville Carnival går oavkortat till Community Chest som supportar över 500 välgörenhetsorganisationer i Western Cape. Mer info om COMMUNITY CHEST CARNIVAL 2011 hittar du HÄR


Cape Town Pride Parade
För den som vill uppleva glitter och glamor pågår just nu Cape Town Pride som är den årliga festivalen som hyllar gay, bi-och transpersoners rättigheter i samhället. Pride festivalen avslutar veckan med en serie stora evenemang i helgen varav Prideparaden på lördag förmodligen är den mest spekulativa.

Deltagarna i paraden kommer att samlas på Beach Road utanför Cape Town Stadium vid 11.00-tiden och kommer sedan att marschera längs huvudgatan i Sea Point, för att så småningom återvända till stadion där paraden avslutas. Temat för årets parad är  “Love Our Diversity”.


Skördefest på vingården Dornier
En något mer "jordnära" aktivitet imorgon lördag skulle kunna vara att träffa vinmakaren JC Steyn på vingården Dornier som under lördagen lotsar alla sina vinintresserade gäster genom vinskördens alla faser.
Deltagarna kommer själva att få vara delaktiga i skörde-arbetet. Men enligt uppgift skall detta engagemang inte behöva bli allt för betungande.Därefter dukar Dornier Bodega Restaurant upp för en såväl vin- som matupplevelse för deltagarna.
Klicka HÄR för mer information eller kontakta Dornier Bodega Restaurant på telefon 021-880 0557


Trevlig Lördag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar