tisdag, mars 15, 2011

Vill ni följa med till Pigalle
på dans- och skaldjurskväll?

När vi är sugna på en kul danskväll och underbart god hummer Thermidor tar vi oss en helkväll på nattklubben Pigalle inne i Kapstaden. Lyxig miljö, härligt coverband, utmärkta cocktails och sagolika skaldjur gör alltid kvällen lyckad och minnesrik.

Vi tänkte hinna med en sådan kväll innan vi åker hem till Stockholm i början av april, och har därför bokat in oss och några vänner fredagen den 25 mars klockan 19.30. Den vanliga fredagsgolfen på Strand är denna vecka flyttad till Devonvale på tisdagen, så man behöver inte ens riskera att vara trött och sliten efter en het dag på golfbanan.

Har ni lust att hänga med? Ring i så fall till Pigalle och boka in er vid vårt bord eller ett bord bredvid om bordet är fullt. Vi har bokat i namnet "Bjorn" eftersom Waenerlund är tämligen omöjligt för sydafrikanerna att uttala och stava.

Pigalle ligger på adress 57 Somerset Road i Greenpoint inne i Kapstaden, tel 021-421 4848. Ett tips kan vara att antingen boka någon form av transport/chaufför fram och tillbaka, alternativt ta in på ett trevligt Guest House inne i stan. Vi har ordnat med chaufför, men har tyvärr inte plats för fler i vår bil. KLICKA HÄR så hittar ni Pigalles hemsida.

Det vore himla kul om vi blev ett stort glatt gäng! Hoppas vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar