onsdag, november 21, 2012

Eat Out Awards 2012

Nu är det snart dags för den spännande årligen återkommande Eat Out Awards, det sydafrikanska restaurangårets viktigaste händelse. Det är restaurangmagasinet Eat Out Magazine som varje år korar de bästa restaurangerna i Sydafrika. Och eftersom Kapstaden är centrum för wine & dine i hela landet brukar det mesta av stjärnglansen regna över just Kapstaden och vindistrikten.

Nu på söndag den 25 november "smäller det" och då får vi svaret på vilka årets vinnarkrogar är. Vår gode vän David Higgs (tidigare Rust en Vrede och Sydafrikas bäste kock 2010) har nog inte varit tillräckligt länge på The Saxon i Johannesburg för att kunna komma med i bedömningen och på allvar utmana Kapstadsrestaurangerna från sin position uppe i Johannesburg.

Det blir också intressant att se om Peter Tempelhoff på The Greenhouse, som förra året knep förstaplatsen som Sydafrikas bästa restaurang, kan försvara sin ledarposition. Vi håller som bäst på att planera ett mycket spännande gästspel hos Peter av en känd svensk kock i februari - mer om detta när/om planerna går i lås.

Läs mer om Eat Out Awards 2012 HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar