onsdag, oktober 21, 2015

Hus att hyra i Somerset West!

Har ni inte fixat boendet ännu? Oj, då är ni verkligen ute i den så kallade "elfte timmen". Men misströsta inte, nu bjuder vi på en fin sista-minuten-chans att hyra ett trevligt hus i Somerset West under sommarsäsongen. Nej, ni får inte hyra vårt hus, för här skall vi bo själva. Däremot har vi en mycket trevlig granne som önskar hyra ut sina föräldrars hus sedan de nu på ålderns höst flyttat till annat boende. 
Huset ligger i La Montagne som är en relativt stor så kallad "gated estate" i den nordvästra delen av Somerset West. Huset, som har fyra sovrum varav ett i en separat studio, är välutrustat med TV, tvätt- och diskmaskin, etc, samt med tvåbilsgarage. Från den soliga lagom stora trädgården har man utsikt över en vingård och havet i fjärran.
Vår granne Andre van Druten önskar hyra ut huset från och med december till och med april nästa år. Helst naturligtvis till samma hyresgäst, men han kan också tänka sig att hyra ut huset för kortare perioder.

Intresserad? Kontakta i så fall snarast möjligt Dr Andre van Druten på telefon +27 (0) 83 656 5658 eller per e-mail ajvdruten@gmail.com
Många fler bilder ser du om du klickar på Läs mer >> här nedan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar