söndag, mars 02, 2014

Vännen Kamillas nya liv

Många av er kommer säkert ihåg vännerna Kamilla och Håkan Kreffe som var nere några gånger här i Kapstaden för några år sedan. Ett härligt livsbejakande par som spred mycket glädje och energi runt sig och snabbt blev mycket populära i vår lilla svenskkoloni.

Deras liv slogs i spillror för ett och ett halvt år sedan då Håkan gick bort i cancer.  Kamilla har kämpat hårt för att komma på fötter igen men är en stark person som klarat att gå vidare i livet trots den svåra sorgen och förlusten. Vi är många som minns Håkan med stor värme och kärlek och som har tänkt mycket på Kamilla under den här tiden.

Nu har vi alla möjlighet att få ta del av hennes nya liv. Imorgon måndagen den 3 mars sänds del 6 av ett program som heter Husdrömmar på SVT1 kl 20.00, som handlar om Kamilla och renoveringen av den vackra vindsvåning det var tänkt att hon skulle dela med Håkan i Helsingborg. Arkitekt Gert Wingårdh som också medverkar i programserien är dessutom min, Samiras, syssling! Är vi lika som bär, eller ;-)?

KLICKA HÄR för att läsa mer om programmet med Kamilla på SVTs hemsida.
Kan ni inte se programmet imorgon går det i repris på SVT1 den 4 mars kl 13.05 och 6 mars kl 23.20, eller på SVT24 den 8 mars 00.30 eller 10 mars 02.35 för er som är nattugglor. Ett annat bra alternativ är att se programmet på SVT Play. HÄR finns en direktlänk! Programmet kan ses i hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar