tisdag, mars 25, 2014

Junk Trunk i Strand

Vi tackar för ännu ett nyttigt och trevligt inlägg från vännerna Inger och Stefan. Denna gång handlar det om var man kan göra sig av med gamla prylar som andra kan ha nytta av.
Det börjar bli tid att packa ihop inför resan norröver till svensk vår, försommar med allt vad det innebär.  Vi har det bra.  Det syns i packningstider när så mycket grejor gör sig påminda.
Ofta vet man inte heller vad man skall göra med dem - kanske blir de liggande eller bortskänkta eller åker i soptunnan beroende vad det är.

Men nu har vi en enkel lösning. Åk med dem till “Junk Trunk”.  Det är Rotary Strand klubbens verksamhet för att förmedla användbara saker, kläder, tyger, allt, allt…till dem som verkligen behöver dem. Där köper folk ett par skor för en 10 Randare, en halsduk, en mössa, en kastrull, en lampa till en billig peng. De är glada över den möjligheten - och - vi blir glada över att våra saker som är för bra för att slänga nu äntligen kommer till användning.

Junk Trunk är öppet 08.00-12.00 fredagar och lördagar. Ingen anställd förstås, bara Rotary-medlemmar som jobbar där på sin fritid.  

Var? I Strand på Mark Street no 23.  Se kartan nedan.

Man åker alltså R44 ner mot Strand och istället för att svänga 90° vänster mot Gordons Bay så kör man ner till Beach Road-rondellen och tillbaka upp mot R44 igen. Då till vänster något 100-tal meter före R44 har man Mark eller Market Street (olika på olika skyltar) - sväng in och fortsätt ett par hundra meter så finns 23an på höger sida där det står Här med rött på kartan. / Hälsar - Inger och Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar