torsdag, mars 12, 2015

Följ med oss på olivskördedag!


För två år sedan lärde vi känna ett mycket trevligt svensk/sydafrikanskt par i vindistrikten, som mycket framgångsrikt odlar oliver och hantverksmässigt framställer prisbelönad olivolja, inlagda oliver och tapenade av mycket hög kvalitet. Förra säsongen var vi ett gäng som besökte Birgitta och Arend på deras vackra farm ovanför Devonvale golfbana och skördade oliver och pressade egen olivolja tillsammans med dem. Det hela kombinerades med oliv- och olivoljeprovning, lyxiga tilltugg och gott vin och avslutningsvis en trevlig och god lunch helt i olivoljans anda, där alla rätter innehöll oliver eller olivolja från gården.
Nu på söndag den 15 mars är det dags att återupprepa succén på olivfarmen Portion 36. Ryktet har gått snabbt så vi är redan 13 personer anmälda, men vi har plats för ytterligare 3 personer. Har ni lust att följa med så skynda att anmäl er på bloggens e-postadress adress som ni ser högst upp på sidan. Först till kvarn! 

Kostnaden för hela dagen är oförändrat R650 per person (ca 450 kr), vilket i princip är självkostnadspris. Varmt välkomna till en rolig, spännande och välsmakande dag önskar Birgitta och Arend samt arrangörerna Ewa A, Björn och Samira.

KLICKA HÄR för att läsa om hur kul vi hade förra året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar