fredag, mars 06, 2015

Utmärkta italienaren Al Dente

Härom dagen visade det sig att vi och våra vänner Inger och Stefan har samma "favorit-italienare" här i Somerset West. Och nu vill vi gemensamt tipsa er andra här i The Helderberg om denna lilla genuina pärla.

Restaurangen och deli Al Dente ligger på 16 Dirkie Uys Street, en avtagsväg från Main Road i Somerset West. Här sitter man i lugn och ro antingen i den lilla restaurangen eller ute på terrassen långt från bilar och buller och njuter av diverse läckerheter. Ett måste är att smaka på deras egna hemlagade pasta med en massa läckra tillbehör. Den egna glassen är också ett måste. Här finns även härliga kött- och fiskrätter, antipasti och typiska italienska efterrätter som klassisk tiramisu. I deras deli köper man med sig italienska godsaker som till exempel den ljuvliga pastan, kallskuret, ostar, pickles, hembakt bröd, polenta, grissini, olivolja, balsamvinäger och annat gott.

Öppet för lunch tisdag till fredag och middag måndag till lördag. Delin har öppet måndag till fredag 10-18. HÄR hittar du hemsidan! Bordsbokning görs på tel 021-852 9071 eller till e-post aldente@mweb.co.za

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar