

Märklig start på kvällen! Nu blir det ju en besvärlig uppförsbacke i fortsättningen, tyvärr. Vår trevliga, och varmt leende servitör Anati och hans likaså trevliga manliga kollegor gör sitt bästa för att balansera vårt intryck, men tonen är liksom redan anlagd. Inledningen gör att vi blir mer kräsna och "gnälliga" på ett trist sätt som vi inte ens gillar själva.
Björn tar en förrätt, men Samira beslutar att gå direkt på huvudrätt. Samira sjötunga är perfekt tillagad och saftig, och jätteräkorna på toppen goda - MEN Björns kycklinglevermousse smakar som vilken trist leverpastej som helst. Inte i närheten av den ljuvliga vi åt härom dagen på Avontuur. Björns musslor i en god sås är bra - MEN den crème brulée vi delar på är trist. Uppläggningarna är godkända men alldagliga utan finess. Ja, kanske var vi onödigt tuffa i vår bedömning, men där ser man vikten av att det första intrycket blir rätt. Kanske ger vi dem en ny chans så småningom. Kanske...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar